Bent u op zoek naar een betrouwbare rijschool?

Welkom bij Autorijschool van Grunderbeek, jouw betrouwbare partner in het behalen van jouw rijbewijs sinds onze start in 2008. Wij zijn een toegewijd team met een passie voor het begeleiden van leerlingen op hun weg naar zelfverzekerdheid en veilig autorijden.

We hebben een rustige en geduldige aanpak die cruciaal is in het leerproces van autorijden. We begrijpen dat het leren rijden een individuele reis is, daarom gaan we samen met jou op zoek naar de juiste begeleiding die past bij jouw leerstijl en behoeften.

Patrick van Grunderbeek

Eigenaar

Bij Autorijschool van Grunderbeek beschikken we over een divers wagenpark met drie verschillende soorten auto’s om aan te sluiten bij jouw voorkeuren en leerbehoeften. Of je nu wilt leren rijden in een handgeschakelde auto, de eenvoud van een automaat verkiest, of de toekomst van mobiliteit wilt ontdekken met een elektrische auto, wij staan klaar om je hierin te begeleiden.

Ons team bestaat uit twee instructeurs die gepassioneerd zijn om jou te helpen slagen in het behalen van jouw rijbewijs. We geloven in een persoonlijke benadering en investeren tijd en moeite om ervoor te zorgen dat elke leerling de nodige ondersteuning krijgt om zelfverzekerd en veilig de weg op te kunnen.

Bij Autorijschool van Grunderbeek gaan we verder dan alleen het aanleren van rijvaardigheden. We streven ernaar om jou de nodige kennis en zelfvertrouwen te bieden om een verantwoordelijke en bekwame bestuurder te worden.

Sluit je aan bij ons en ervaar de toewijding en expertise van Autorijschool van Grunderbeek. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan jouw reis naar rijvaardigheid en zelfstandigheid op de weg.

Ons wagenpark

Volkswagen Golf 8

  • Handgeschakeld

Volkswagen T-Roc

  • Handgeschakeld

Mercedes GLA Hybride

  • Elektrisch & automaat