ADHD

Bij Grunderbeek Autorijschool begrijpen we dat autorijlessen voor mensen met ADHD speciale zorg en aandacht vereisen. Daarom bieden we een ondersteunende en op maat gemaakte omgeving, waarbij we autorijlessen aanbieden in zowel automaat als elektrische auto’s, met een focus op het bieden van de juiste begeleiding voor jouw specifieke behoeften. Met een opmerkelijk slagingspercentage van 73%, gebaseerd op onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak, zijn we vastbesloten om mensen met ADHD te helpen zelfverzekerd de weg op te gaan.

Bij Grunderbeek Autorijschool streven we ernaar om een ondersteunende en stimulerende leeromgeving te creëren voor mensen met ADHD. Onze ervaren instructeurs zijn getraind om geduldig en flexibel te zijn, waarbij ze begrip tonen voor verschillende concentratieniveaus en leerstijlen. We begrijpen dat structuur, duidelijke communicatie en aanpassingsvermogen cruciaal zijn, en daarom passen we onze aanpak aan om jou te ondersteunen tijdens het leerproces.

Met onze automaatlessen bieden we een vlotte en stressvrije rijervaring, terwijl onze instructeurs je stap voor stap begeleiden naar rijvaardigheid. Bovendien introduceren we met trots elektrische auto’s in ons lespakket, waardoor je niet alleen leert autorijden, maar ook de voordelen van milieuvriendelijk en energiezuinig rijden ontdekt.

Ons doel is om jou te helpen zelfvertrouwen op te bouwen en de nodige vaardigheden te ontwikkelen om veilig en zelfstandig de weg op te gaan. We staan voor je klaar om je te ondersteunen en aan te moedigen tijdens jouw reis naar het behalen van je rijbewijs.

Kies voor Grunderbeek Autorijschool en ervaar niet alleen de vreugde van het behalen van je rijbewijs, maar ook de empowerment van zelfstandig rijden. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan jouw persoonlijke reis naar rijvaardigheid.

U wordt altijd door dezelfde instructeur opgeleid

U kunt uw tempo zelf bepalen

U betaalt niet meer dan nodig is

U werkt middels een leergang met resultatenoverzicht

De lessen duren minimaal 60 minuten lang

U wordt deskundig begeleidt tot op het laatste moment

Ons wagenpark

Volkswagen Golf 8

  • Handgeschakeld

Volkswagen T-Roc

  • Handgeschakeld

Mercedes GLA Hybride

  • Elektrisch & automaat

0+
Examens per jaar
0
Verschillende auto’s
0+
Jaar ervaring

Eerste rijles

Voorkeur auto *