Autisme

Bij Autorijschool van Grunderbeek begrijpen we dat autorijlessen voor mensen met autisme speciale aandacht en begrip vereisen. Daarom bieden we een gespecialiseerde en ondersteunende omgeving, waarbij we autorijlessen aanbieden in zowel handgeschakeld en automaat als met een focus op jouw unieke behoeften. Met op dit moment een slagingspercentage van 73%, gebaseerd op jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak, zijn we toegewijd aan het helpen van mensen met autisme om zelfverzekerd achter het stuur te stappen.

Bij Autorijschool van Grunderbeek streven we ernaar om een comfortabele en ondersteunende leeromgeving te creëren voor mensen met autisme. Onze ervaren instructeurs zijn getraind om sensitief en geduldig te zijn, waarbij ze rekening houden met individuele behoeften en verschillende leerstijlen. We begrijpen dat consistentie, voorspelbaarheid en duidelijke communicatie cruciaal zijn, en daarom passen we onze aanpak aan om jou te ondersteunen tijdens het leerproces.

Met onze automaatlessen bieden we een soepele en eenvoudige rijervaring, terwijl onze instructeurs je stap voor stap begeleiden naar rijvaardigheid. Daarnaast introduceren we met trots een elektrische auto in ons lespakket, waardoor je niet alleen leert autorijden, maar ook de voordelen van milieuvriendelijk en energiezuinig rijden ontdekt.

Ons doel is om jou te helpen je zelfvertrouwen op te bouwen en de nodige vaardigheden te ontwikkelen om veilig en zelfstandig de weg op te gaan. We staan voor je klaar om je te ondersteunen en aan te moedigen tijdens jouw reis naar het behalen van je rijbewijs.

Kies voor Autorijschool van Grunderbeek en ervaar niet alleen de vreugde van het behalen van je rijbewijs, maar ook de empowerment van zelfstandig rijden. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan jouw persoonlijke reis naar rijvaardigheid.

U wordt altijd door dezelfde instructeur opgeleid

U kunt uw tempo zelf bepalen

U betaalt niet meer dan nodig is

U werkt middels een leergang met resultatenoverzicht

De lessen duren minimaal 60 minuten lang

U wordt deskundig begeleidt tot op het laatste moment

Ons wagenpark

Volkswagen Golf 8

  • Handgeschakeld

Volkswagen T-Roc

  • Handgeschakeld

Mercedes GLA Hybride

  • Elektrisch & automaat

0+
Examens per jaar
0
Verschillende auto’s
0+
Jaar ervaring

Eerste rijles

Voorkeur auto *