Automaat

Stap binnen bij Autorijschool van Grunderbeek, waar we autorijlessen aanbieden in een elektrisch automaat – jouw toegangspoort tot een vlotte en milieuvriendelijke rijervaring. Met een opmerkelijk slagingspercentage van 73% hebben we onze reputatie verdiend door jarenlange ervaring en een toewijding aan een persoonlijke aanpak.

Bij Autorijschool van Grunderbeek geloven we dat het leren autorijden meer is dan alleen het beheersen van het voertuig. Het gaat om het ontwikkelen van vertrouwen, het begrijpen van jouw unieke behoeften en het aanleren van vaardigheden die je een zelfverzekerde en competente bestuurder maken. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je met geduld en expertise door elk aspect van jouw leertraject te begeleiden.

Met onze automaatlessen bieden we een vloeiende en intuïtieve rijervaring voor diegenen die de voorkeur geven aan het gemak van automatisch schakelen. Ontdek de soepelheid en comfort van het rijden zonder te hoeven schakelen, terwijl onze instructeurs je begeleiden naar het behalen van jouw rijbewijs.

Daarnaast introduceren we met trots een elektrische auto in ons lespakket, waarbij we de voorhoede vormen van duurzame mobiliteit. Leer niet alleen de basis van het rijden, maar ook de voordelen van milieuvriendelijk en energiezuinig rijden in een elektrische auto, onder begeleiding van onze gekwalificeerde docenten.

U wordt altijd door dezelfde instructeur opgeleid

U kunt uw tempo zelf bepalen

U betaalt niet meer dan nodig is

U werkt middels een leergang met resultatenoverzicht

De lessen duren minimaal 60 minuten lang

U wordt deskundig begeleidt tot op het laatste moment

Ons wagenpark

Volkswagen Golf 8

  • Handgeschakeld

Volkswagen T-Roc

  • Handgeschakeld

Mercedes GLA Hybride

  • Elektrisch & automaat

0+
Examens per jaar
0
Verschillende auto’s
0+
Jaar ervaring

Eerste rijles

Voorkeur auto *